Barion Pixel

Egy újabb olyan termék ami kizárólag Vásárlóink kényelméért készült és csak a nálunk vásárolt készülékekhez elérhető!

A nagy keresletre való tekintettel sikerült megegyeznünk a gyártóval, hogy külön a mi részünkre készítsenek kormány távvezérlő bekötésére is alkalmas ISO csatlakozós autórádió kábeleket.

Ha nem is vagy biztos a dolgodban, tedd bátran a kosárba! Ha véletlenül nem a választott rádióhoz valót rendelted, mi mindenképp a hozzávalót csomagoljuk be!

4M1G16V; 4M1G16V-RDS; 4M1G16L; 8M2G16A; 8M2G16L készülékekhez EZEN A LINKEN találhatod a megfelelő ISO csatlakozót!

A 4M1G16T; 4M2G32T; 8M4G32L készülékekhez pedig EZEN A LINKEN!

Az itthon kapható hasonló kinézetű, pl Sony, Kenwood kábelkiosztásának nagy része még passzol is ezekével, a kormány távvezérlő kábelei rend szerint kimaradnak mivel azok a készülékek gyárilag nem is tudják a kormányvezérlés funkciót, így itthon nem is kapható máshol olyan ISO kábel ami jó ezekhez a fejegységekhez és még a távvezérlésről se kell lemondani.

[rainbow]FIGYELEM![/rainbow]

Előfordulnak olyan (nem tőlünk származó) csatlakozók, melyek első ránézésre passzolnak az új autórádióhoz (pl Kenwood, JVC, Sony, stb…) azonban gyakori, hogy a sárga(+12) és a fekete (test) kábelek fordítva vannak bekötve, emellett a különböző funkciókat működtető kábeleken máshova tartozó kábelek érkeznek. Az ilyen kábelek használata zavart okozhat a működésben, de könnyedén tönkreteheti a készüléket, szélsőséges esetben akár tüzet is okozhat és [blink]MINDEN ESETBEN GARANCIAVESZTÉSSEL JÁR![/blink] Az így tönkrement készüléket semmilyen módon nem áll módunkban javítani!

Ezek mellett egy ilyen kábellel a beszerelést is nagyban megkönnyítheted ami igen kedvező beszerelési árajánlatot tesz lehetővé!