Barion Pixel

Üdvözöljük a 2DIN Autóhifi weboldalán!

Váltson Androidra!

Élvezze az Android nyújtotta előnyöket anélkül, hogy bármilyen funkcióról lemondana! Speciális fejegységeink kifejezetten autótípusokra készültek, figyelembe véve a gyári funkciókat, így például az ajtónyitás, klíma adatainak visszajelzése a csere után is megmarad és a kormány távvezérlés is azonnal működik.

Magyarországi szerviz

Garanciális probléma esetén magyarországi szervizünkben javítjuk a terméket, így Önnek nem kell hónapokig várnia készülékére!

Android paletta

Játékok, videók, zene, közösségi média:
Minden egy helyen!

Teljes értékű navigáció

Autóhifi fejegységeink az online és offline GPS navigációkat is támogatják 3D objektum támogatással.

Próbálja ki! Ha elégedetlen, visszavesszük!

Minden termékünkre 14 napos visszaküldési lehetőséget biztosítunk minden Fogyasztónak!

Teljes funkcionalitás

Semmiről nem kell lemondania!

Típusspecifikus Android fejegységeink beépítése után minden korábbi funkció megmarad! A csomag tartalmazza az összes, gyári kábelköteghez illeszkedő kábelt és átalakítót valamint a CAN BUS modult is, ha az szükséges. Ezáltal a gyári autórádió által kijelzett adatokat is megjeleníti, legyen szó klíma adatokról, beállításokról, nyitás érzékelőről vagy akár a tolatóradar által küldött információkról! Ezeken túl a kormány távvezérlőről irányítható lesz új fejegysége is!

Miért válasszon minket?

Gyors házhoz szállítás

Megrendelését akár másnap átveheti!

Bankkártyás fizetési lehetőség

Fizethet közvetlenül a webáruházban bankkártyával a Barion rendszerén keresztül vagy utánvéttel a futárnál is! Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatok a webáruház üzemeltetőjhez nem jutnak el!

Magyar ügyfélszolgálat

Kérdéseivel, észrevételeivel kapcsolatban elérhetőségeink bármelyikén állunk rendelkezésére!

Egyéni kérések kiszolgálása

Ha nem talál az autójába illeszkedő készüléket, vegye fel velünk a kapcsolatot! Írja meg autója típusát, évjáratát és mellékeljen egy fotót a középkonzolról! Hamarosan konkrét ajánlattal keressük meg Önt!

Kiváló hangzás

Autóhifi termékeink kiváló zenei teljesítménnyel érkeznek, ezért a megszokott minőségről sem kell lemondania!

Navigáció & Zene

A tökéletes élmény érdekében készülékeink támogatják a zenelejátszást a navigációs alkalmazások futtatása közben is, ezért Önnek nem kell választania zene és navigáció között! Sőt! A készülék beállítható mértékben lehalkítja a zenét a GPS alkalmazás beszéde alatt.

Aktív forgalomfigyelés

Minden készülékünk képes az aktív foralomfigyelésre és dugó vagy baleset esetén alternetív útvonalat is kínál!

Könnyű beszerelés

Felejtse el az univerzális autórádiókkal járó bonyodalmakat! Nincs szükség se kiegészítőkre, se forrasztásra, se plusz kábelekre vagy keretekre! A csomag mindent tartalmaz amire szükség lehet!

Nem találja amit keres?

Írjon nekünk!

Termékeinket a vásárlói igények figyelembevételével állítjuk össze. Amennyiben nem találja az Ön autójába való Android fejegysget, írja meg autója típusát, évjáratát és ha lehet, mellékeljen egy fotót a középkonzolról. Hamarosan személyre szabott ajánlattal keressük Önt!