Barion Pixel

Továbbra is fontos szempont Vásárlóink igényeinek folyamatos követése, mely újabb mérföldkőhöz vezetett bennünket:

Az univerzális, szinte minden autóba beépíthető készülékek mellett, már az egyedi, típusspecifikus autóhifi fejegységek is elérhetőek kínálatunkban ráadásul szinte mindegyik több változatban is!

Típusonként eltérőek lehetnek például a RAM méretek, processzor, kijelző mérete, a gombok is lehetnek érintősek vagy fizikai (nyomógomb), illetve DVD lejátszóval szerelt vagy optikai meghajtó nélküliek.

Ami minden, típusspecifikus autóhifinkre igaz:
– Tökéletesen illeszkednek a gyári rádiók helyére
– CAN BUS vezérlésű autókba való fejegységekhez CAN BUS modult is adunk, így az összes gyári funkció megmarad! Például klíma adatok, ajtónyitás, stb kijelzése is!!
– Minimum Android 9, de a legtöbbre már Android 10 rendszert telepítünk!
– Magyar nyelvű menü és magyar navigációk!
– A csomagban MINDEN, a beüzemeléshez szükséges tartozék, kábel, átalakító, stb megtalálható, így a beszerelés rendkívül egyszerű!

Autótípus szerint választható készülékeink már 79.990.- Ft-tól elérhetőek a TÍPUSSPECIFIKUS KÉSZÜLÉKEK oldalon.

Nem találja az Ön autójába való, egyedi fejegységet?
Semmi vész!

Keressen minket bátran! Írja meg autója pontos típusát és évjáratát, esetleg egy fényképet a műszerfalról a könnyebb beazonosíthatóság érdekében. A lehető leghamarabb küldjük a személyre szabott árajánlatot!

FONTOS!
A készleten nem lévő termékek esetében előrendelésre van lehetőség!
Az előrendelt vagy egyedi megrendelésekre 14 napos szállítási határidőt vállalunk, melyet még soha nem töltöttünk ki. Általában 1 héten belül megtörténik a csomag kézbesítése.