ISO csatlakozó 20 PIN autórádió készülékekhez (4M1G16T; 4M2G32T; 8M4G32L)

(5 vásárlói értékelés)

1 990 Ft

 

Elfogyott

Cikkszám: ISO-20 Kategória:

Leírás

ISO csatlakozó 20 PIN autórádió készülékekhez (4M1G16T; 4M2G32T; 8M4G32L)

Egy újabb olyan termék ami kizárólag Vásárlóink kényelméért készült és csak a nálunk vásárolt készülékekhez elérhető!

A nagy keresletre való tekintettel sikerült megegyeznünk a gyártóval, hogy külön a mi részünkre készítsenek kormány távvezérlő bekötésére is alkalmas ISO csatlakozós autórádió kábeleket.

Ha nem is vagy biztos a dolgodban, tedd bátran a kosárba a fejegységgel együtt! Ha véletlenül nem a választott rádióhoz valót rendelted, mi mindenképp a hozzávalót csomagoljuk be!

4M1G16T; 4M2G32T; 8M4G32L készülékekhez.

FIGYELEM!

Előfordulnak olyan (nem tőlünk származó) csatlakozók, melyek első ránézésre passzolnak az új autórádióhoz (pl Kenwood, JVC, Sony, stb…) azonban gyakori, hogy a sárga(+12) és a fekete (test) kábelek fordítva vannak bekötve, emellett a különböző funkciókat működtető kábeleken (pl. tolatókamera jelszála, fékérzékelő, világítás) más jel fut. Az ilyen kábelek használata zavart okozhat a működésben, de könnyedén tönkreteheti a készüléket, szélsőséges esetben akár tüzet is okozhat és MINDEN ESETBEN GARANCIAVESZTÉSSEL JÁR! Az így tönkrement készüléket semmilyen módon nem áll módunkban javítani!

Ezek mellett egy kifejezetten a készülékhez készült (tőlünk vásárolt) kábellel a beszerelést is nagyban megkönnyítheted ami igen kedvező beszerelési árajánlatot tesz lehetővé az autóhifisnél!

ISO csatlakozó 20 PIN autórádió készülékekhez (4M1G16T; 4M2G32T; 8M4G32L) termékről 5 értékelés

 1. Ferenc

 2. Ildikó

 3. Pál Matuska

 4. Tamás N.

 5. Tóth Zoltán

  A beszerelés során a vadonat új autós rádiomba a biztosítékot ki égette es a fö táblán is valameik kábel nem jól van bele téve egy autó vilamoságis is nézte a pozitív le sestelt

  • 2dinautoradio.hu

   Kedves Zoltán!

   Sajnáljuk, hogy elég­edetlen a termékkel, illetve hogy az gon­dot okozott. Mindazo­náltal a leírás figy­elembevételével könn­yedén elkerülhető le­tt volna a baj. Több ponton felhívtuk rá a figyelmet, hogy:
   – a nálunk vásárolt készülékekkel kompa­tibilis,
   – a csatlakozó lehet azonos, de a lábki­osztást át kell nézni
   – a házi barkácsolás tönkreteheti a kés­züléket a kiosztás különbözősége miatt.

   Ezzel párhuzamosan pedig megjegyeznénk, hogy az okozott prob­léma nem a kábel hib­ája, mivel az egy nem tőlünk származó fe­jegységbe, ellenőrzés nélkül lett csatla­koztatva.


   Üdvözlettel
   2dinautoradio.hu

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.