Barion Pixel

MÁSHONNAN VÁSROLT KÉSZÜLÉKEKKEL NEM FOGLALKOZUNK!
Gyakran kapunk megkeresést meghibásodott vagy eleve hibásan érkezett autórádiók miatt, esetleg, hogy segítsünk a vámeljárásban. Sokéves tapasztalat van mögöttünk autóhifi és autóvillamosság téren, ezt a tapasztalatot viszont kizárólag a saját Vásárlóinkra szeretnénk fordítani, mert nekünk a Vásárló véleménye és elégedettsége elsődleges szempont! Ezzel a magatartásunkkal pedig az Ő előbbrevalóságukat szeretnénk tükrözni.

Hibás lehet az alaplap, a kijelző, nincs net, nincs hang, vagy csak kimarad valami fontosabb tartozék, egy hét után tönkremegy, nem sikerül beállítani, nincs leírás, nincs magyar menü, stb, stb…. Ezek mind előforudlhatnak, ha máshol vásárolsz!
Ezt a bosszúságot úgy lehet hatványozni, ha az egész egy hosszadalmasabbra sikerült vámeljárás után esik meg…

Nagyon sajnáljuk ezeket és megértjük a felháborodást, az elkeseredettséget, hiszen amikor az ember vesz egy ilyen készüléket akár hónapokig tartó gyűjtögetés árán, nyilván nem szeretne idegeskedni az új autóhifi miatt, hanem (joggal) elvárná, hogy csak használni kelljen a beüzemelés után….

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy nem tőlünk rendelt készülékeket nem áll módunkban javítani, telepíteni, frissíteni, magyarosítani, tartozékokat pótolni, stb….

Kizárólag az általunk forgalmazott, megbízható gyártótól származó eszközökkel tudunk foglalkozni!

Sajnos a nevesebb gyártók termékeit sokan másolják aminek az az eredménye, hogy sok azonosnak kinéző akár azonos néven árult termék mégis teljesen más… Mi közvetlen kapcsolatban állunk Kína egyik legnevesebb autóhifi gyártójával ami garantálja, hogy azt kapod a pénzedért amit vársz! Ettől függetlenül azonban MINDEN gépet bevizsgálunk, megnézzük, hogy minden funkció biztosan tökéletesen működik! Ezzel egyidőben megkapják az adott készülékre készült LEGFRISSEBB MAGYAR nyelvű Android rendszert és a legáltalánosabb alkalmazások, pl. Youtube, Google Maps, Waze is telepítésre kerülnek!
Ha véletlen mégis gond adódna, magyarországi szervizünkben néhány napos lefutással megoldjuk a problémát!

Kérdés, kérés esetén forduljatok hozzánk bizalommal itt, Facebook-on is vagy a
https://2dinautoradio.hu/elerhetoseg/
oldalon