Barion Pixel
Opel

Típusspecifikus autórádióinkkal garantáltan megmarad az autó összes gyári funkciója beleértve a kormányvezérlést, a klíma- nyitott ajtó, stb kijelzését is!

Termékeink mind kiváló minőséget nyújtanak, tökéletesen illeszkednek a gyári rádiók helyére, rögzítési pontjaik azonosak a gyáriakéval ahogy a mellékelt kábelek is ezért beszerelésük rendkívül egyszerű!

A kínálat nem teljes! Feltöltés alatt áll, ezért ha nem találod a vágyott készüléket, keress minket bátran! Szinte minden típushoz be tudjuk szerezni a kiváló minőségű, gyári kinézetű, nagytudású autórádiót!

 

Ráadásul gyártói kapcsolataink révén nemcsak a legjobb árat tudjuk garantálni, hanem a kiváló minőséget is!

Minden fejegységet bevizsgálás, magyarosítás, frissítés és tesztelés után küldjük el Vevőinknek akik így biztosan kifogástalanul működő készüléket kapnak!

 

MINDENRE 1 ÉV MAGYARORSZÁGI SZERVIZGARANCIA!

Az esetlegesen meghibásodott készüléket Magyarországon javítjuk, így a lehető leghamarabb visszakaphatod!

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Típus specifikus fejegységeink elköltöztek Testvéroldalunkra!

Kérjük, tekintse meg kínálatunkat! Amennyiben nem találja az Ön autójába való autóhifi fejegységet vagy éppen nincs készleten, írjon nekünk üzenetet további információért!

Kattintson a képre a tovább lépéshez!